величина слова:

IMG 0373

На основу огласа о продају стечајног дужника као правног лица јавним прикупљањем понуда,  дана 21.05.2013. године, гости председника општине билу су заинтересовани инвеститори.

 

У разговору са председником општине и његовим сарадницима они су добили конкретне информације о овој фабрици, која је од великог произвођача вина и других алкохолних и безалкохолних пића доведена до руба пропасти и која се налази у стечајном поступку. Потенцијални купци изнели су веома конкретне планове за могуће покретање производње и обнављање запуштених засада од око 40 ха под виновом лозом, што би за општину Рековац било велики развојни корак.

 

Председник општине је истакао жељу да овај велики Подрум вина поново добије на значају и да његови производи поново добију своје место на тржишту и обећао пуну подршку сваком ко жели да у исти инвестира и запошљава људе.

 

Након разговора председник је, заједно са својим сарадницима, заинтересоване купце одвео у обилазак постројења винарије, како би на лицу места могли да се увере у његове потенцијале.